Drypers Malaysia

KISAH KAMI SEBENARNYA
KISAH ANDA

KISAH KAMI SEBENARNYA KISAH ANDA.

Di Drypers, kami berkongsi hubungan yang unik dengan ibu bapa. Sebagai ibu bapa, kami memahami realiti sebenar keibubapaan. Oleh itu, kami menyokong keibubapaan dalam erti kata sebenar - kegembiraan bertemankan cabaran, keindahan bersama kesukaran. Pelbagai selok-belok kehidupan membantu kami mencipta dan menyediakan produk serta penyelesaian terbaik untuk memenuhi keperluan anda agar tanggungjawab anda sebagai ibu bapa dapat dipenuhi sebaik mungkin. Anak anda dapat membesar dan mecapai potensinya manakala keluarga anda dapat menikmati pelbagai memori indah yang dicipta bersama. Keibubapaan merupakan sesuatu pengalaman yang cukup menakjubkan dan kami sedia membantu anda di sepanjang perjalanan.

Kami menawarkan pelbagai lampin bayi yang direka khas untuk keperluan bayi anda di setiap peringkat tumbesaran, termasuklah lampin jenis pita dan seluar. Semua produk Drypers perlu melalui proses piawaian kualiti dan ujian yang ketat dengan kelulusan ujian Penerimaan Keselamatan Produk dari Vinda Malaysia. Sila lihat jenis produk kami di sini dan pilih yang sesuai untuk bayi anda. Untuk produk penjagaan bayi yang diformulasi dengan bahan semula jadi yang melembapkan dan menenangkan, sila klik di sini.

Kelestarian Alam Sekitar merupakan asas kami

Sebagai jenama yang berprinsip, kami berkomited untuk menjaga bayi dan juga alam sekitar. Drypers merupakan jenama lampin bayi pertama di Asia yang diiktiraf oleh USDA. Ini menjadikan produk kami lebih lembut untuk bayi anda dan lebih mesra dengan alam sekitar.
Ketahui lebih lanjut di sini.

Vinda Logo

MENGENAI VINDA GROUP

Vinda Malaysia, sebahagian dari VINDA GROUP merupakan salah sebuah syarikat produk penjagaan kebersihan diri yang terbesar di Asia, dengan lebih daripada 10,000 orang pekerja. Ia merupakan pengeluar utama kepada pelbagai produk yang terkenal. Antaranya adalah lampin bayi (Drypers), produk inkontinensia (TENA dan Dr.P), produk kewanitaan (Libresse), Vinda Deluxe, VIA, Tempo, Tork, Libero dan Sealer. Untuk memenuhi permintaan pelanggan dari pelbagai lapisan masyarakat, Vinda Malaysia sentiasa mengembangkan pelbagai pilihan produk berinovatif dan berkualiti.

Drypers Logo
Tena Logo
Dr, P Logo
Libresse Logo

Ibu pejabat VINDA Group terletak di Hong Kong dan disenaraikan dalam Bursa Saham Hong Kong. SCAP Group, sebuah syarikat terkemuka antarabangsa untuk produk penjagaan kebersihan diri dari Eropah, adalah pemegang saham terbesar Vinda. Untuk maklumat lanjut, sila lawati Vinda

©2021 HAK CIPTA TERPELIHARA - DRYPERS MALAYSIA

Dapatkan produk Drypers terbaik di sini!

Dapatkan produk Drypers terbaik di sini!