Drypers Malaysia

Produk penjagaan bayi

yang melembapkan, memelihara dan menyegarkan kulit bayi

Produk penjagaan bayi yang melembapkan, memelihara dan menyegarkan kulit bayi Drypers Babycare dirumus khas dengan formulasi MoistCleanse™ dan MoistSoothe™ untuk melembapkan, memelihara dan menyegarkan kulit bayi anda secara semulajadi. Ia mengandungi ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi yang selamat digunakan untuk bayi, tidak memedihkan mata dan bebas bahan kimia yang berbahaya.

Bahan asasnya terdiri daripada ekstrak oat semulajadi yang terkenal dengan ciri-ciri yang memelihara kulit dan ProVitamin B5 yang memberikan kelembapan secara mendalam.

Bahan wangian kami juga mesra bayi dan diluluskan oleh International Fragrance Association (IFRA). Selain itu, formulasi kami diperkaya dengan bahan-bahan yang khusus untuk variasi yang berlainan supaya kulit mendapat manfaat tambahan.

DRYPERS HEAD TO TOE

DRYPERS HEAD
TO TOE

Arrow Down

Syampu Drypers Baby dengan Susu Oat

Formulasi mesra bayi dan lembut ini diperbuat daripada Ekstrak Susu Oat berasaskan tumbuh-tumbuhan semulajadi dan diperkaya dengan ProVitamin B5 supaya rambut bayi kekal lembut, rapi dan kuat.

Mandian Drypers Baby dengan Susu Oat

Diformulasi dengan ekstrak berasaskan tumbuh-tumbuhan, Susu Oat Semulajadi dan diperkaya dengan ProVitamin B5, mandian yang menyegarkan ini memberikan kelembapan secara mendalam & memelihara kulit bayi yang halus

Bedak Talkum Drypers Baby dengan Susu Oat

Diformulasi dengan ekstrak berasaskan tumbuh-tumbuhan, Susu Oat Semulajadi dan diperkaya dengan ProVitamin B5, bedak talkum ini memastikan kulit bayi kekal nyaman dan selesa terutamanya dalam cuaca yang panas dan lembap ini.

DRYPERS BABY WIPES

DRYPERS BABY WIPES

©2021 HAK CIPTA TERPELIHARA - DRYPERS MALAYSIA

Dapatkan produk Drypers terbaik di sini!

Dapatkan produk Drypers terbaik di sini!